fbpx

Aankomende projecten

Schifflange

Luxembourg - Schifflange
Aanvraag van een vergunning voor een project van 15 appartementen en 3 winkels in het centrum van Schifflange (Luxemburg). Het project ligt dicht bij het nieuwe treinstation, heeft een drievoudig A-energieniveau en prachtige terrassen. Het omvat ook groenzones en een openbare parkeerplaats.

Campagne du Petit Baulers

Nivelles
In het project "Campagne du Petit Baulers" wordt vanaf eind zomer 2024 een nieuwe fase van het huis te koop aangeboden.

Urbanities

Anderlecht
Een omvangrijk project dat de oever van het kanaal van het Biestebroeckbekken grondig zal veranderen. Op het programma: 800 woningen en een grote zone met lichte productieactiviteiten. Er wordt een oproep tot kandidaten gelanceerd voor toekomstige kmo's die zich willen vestigen in het hart van een nieuwe Brusselse ecologische wijk met een totaal vernieuwende infrastructuur!

Vert Coucou

Lillois
In het charmante dorpje Lillois komt een ontwikkeling van een nieuw project bestaande uit 2 huizen en 14 appartementen met terras of tuin. De eerste informatie wordt eind 2023 verwacht.

IKONE

Luxembourg - Belair
Ongeveer 30 appartementen en een commercieel gelijkvloers. Vooraf reserveren is al mogelijk.

Residentie “Edengreen”

La Hulpe
Het "Edengreen" project zal bestaan uit 3 kleine appartementsgebouwen in een groene omgeving. Meer informatie in 2024!

Besoin d'informations ?

Contactez-nous

Agent immobilier IPI 503 077 Belgique | Nr. D’entreprise BE0474-176-976 | Autorité de surveillance: Institut professionnel des agents immobiliers, rue du Luxembourg 16 B, 1000 BruxelleMeer informatie nodig?

Contacteer ons

Vastgoedmakelaar BIV 503 077 België | Ondernemingsnummer BE0474-176-976 | Toezichthoudende instantie: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16 B, 1000 Brussel

Deze website maakt gebruik van cookies voor de beste ervaring op uw website