fbpx

URBANITIES: oproep tot het indienen van aanvragen

URBANITIES: de oproep tot het indienen van aanvragen wordt gelanceerd voor kmo’s die zich willen vestigen in het hart van een nieuw Brussels eco-district!

Het bekken van Biestebroeck in Anderlecht zal tegen 2025 meer dan 12.000 nieuwe inwoners verwelkomen. In het centrum van deze nieuwe wijk biedt Urbanities woningen en 15.000 m² atelier- en productieruimte aan die profiteren van een totaal vernieuwende infrastructuur! Alle voorzieningen zijn mogelijk dankzij een plafondhoogte van meer dan 6 m, laaddocks voor vrachtwagens en boten en vele voorzieningen voor zachte mobiliteit.

Urbanities is dus in lijn met de wens om wonen en economische activiteiten te combineren. Het zal een stimulerend ecosysteem bieden dankzij een directe uitwisseling tussen de verschillende professionele spelers en op maat gemaakte ruimtes, die kunnen evolueren in functie van de behoeften van het bedrijf.

Dit interesseert u misschien

Besoin d'informations ?

Contactez-nous

Agent immobilier IPI 503 077 Belgique | Nr. D’entreprise BE0474-176-976 | Autorité de surveillance: Institut professionnel des agents immobiliers, rue du Luxembourg 16 B, 1000 BruxelleMeer informatie nodig?

Contacteer ons

Vastgoedmakelaar BIV 503 077 België | Ondernemingsnummer BE0474-176-976 | Toezichthoudende instantie: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16 B, 1000 Brussel

Deze website maakt gebruik van cookies voor de beste ervaring op uw website